Verhuurproces

Van woonwensen invullen naar verhuizen naar Havenkade.

Je bent 7 stappen verwijderd van jouw nieuwe droomwoning in Havenkade!

1

Woonwensen

Vul jouw gegevens in op de website en je ontvangt een bevestigingsmail waar je de registratie moet bevestigen. Gefeliciteerd, je hebt een account voor Havenkade. Ga snel naar je account en vul jouw woonwensen in! 

2

Start verhuur

De verhuur van de Havenkade is op 5 december gestart. De eerste inschrijftermijn loopt tot en met zondag 18 december. Ga snel naar de Woningzoeker, bekijk het aanbod en start je inschrijving! De verhuur van Havenkade is afgelopen. Alle woningen zijn inmiddels verhuurd.

3

Inschrijven

De inschrijving verloopt via jouw account. In de inschrijving dien je jouw woon- en werksituatie aan te geven en aan de hand van jouw situatie vragen we bepaalde documenten uit. Je hebt tot en met 18 december de tijd om je inschrijving af te ronden. Het maakt niet uit hoe snel je je inschrijving afrond. Alle inschrijvingen voor de sluitingsdatum worden meegenomen in de toewijzingsronde. 

4

Toewijzing

Na de inschrijfperiode zullen de appartementen worden toegewezen. Het toewijzingproces gaat automatisch via de verdeelassistent. Er wordt bij de toewijzing rekening gehouden met de inkomenseis: minimaal 1 en maximaal 2 keer modaal. De toewijzing is op voorbehoud van aanvullende documentatie die je na acceptatie van de toewijzing moet aanleveren.

5

Aanvullende documenten

Als een appartement aan je is toegewezen, kun je deze accepteren of weigeren. Na acceptatie zullen aanvullende documentatie aan de hand van jouw situatie worden uitgevraagd. De documentatie kun je uploaden in jouw account.

6

Digitaal tekenen

Als jouw documentatie is goedgekeurd, wordt er een huurovereenkomst opgesteld. Deze wordt aangeboden per mail en kun je digitaal ondertekenen. 

7

Oplevering

Vaak wordt er iets voor de oplevering een kijkdag georganiseerd voor contractanten. Je kunt dan alvast alle maten opmeten zodat je jezelf kunt voorbereiden voor de verhuizing. De prognose van de oplevering is in het eerste kwartaal van 2023. Minimaal vier weken voor de definitieve datum, ontvangen de huurders bericht over de oplevering.