HAVENKADE NIJMEGEN

In Nijmegen, aan de rand van de Waalhaven komen enkele duurzame en stijlvolle gebouwen. Hier komen appartementen in diverse vormen en maten.

BEREIKBAARHEID

De nieuwbouwappartementen in Havenkade liggen zeer gunstig. Vanaf het station of de Nijmeegse binnenstad loop je vlot naar jouw nieuwe appartement. En ook vanaf de snelweg ben je via de Weurtseweg snel bij je huis. Waar het heerlijk thuiskomen is, met uitzicht over de Waalhaven.

Trein, bus of lopend

Havenkade is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het centraal station ligt op een kleine 10 minuten loopafstand. En ook de stadsbussen rijden af en aan in de buurt van jouw appartementencomplex. Zo stap je net zo vlot op in de richting van het station of rijd je juist de regio in.

Parkeren aan huis

Vanaf de snelweg A325 rijd je via stadsbrug De Oversteek en de Weurtseweg vlot je besloten parkeerplaats op. In de toekomst zal de ontsluiting naar je appartement via de Laan van Oost Indie verlopen. Visite kan terecht op parkeerterrein 'De oude stad' of kiezen voor een goedkoper alternatief: parkeren net buiten de stad en vervolgens de comfortabele Waalsprinter (bus) nemen naar jouw woning in Havenkade.

Cultuur en creativiteit

Kom langs in dé hotspot van Waalfront: het Honigcomplex. De voormalige fabriek ligt op een steenworp afstand van Havenkade. Je vindt hier sportgelegenheden, restaurants, creatieve ondernemers, kunst én cultuur. Even verderop vind je nog een multifunctionele voormalige fabriekshal: de Vasim. Bezoek hier eens een voorstelling, concert of festival.

VOORZIENINGEN

In Havenkade woon je naast de levendige binnenstad van Nijmegen. Hier vind je een gevarieerd winkelaanbod en eindeloos veel restaurants en cafés. Ook onder en rondom jouw appartementencomplex komen straks fijne horecagelegenheden. Verderop in Waalfront vind je op het Honigcomplex ook voldoende vertier, gecombineerd met ondernemen, sport en cultuur. In Havenkade woon je echt van alle gemakken voorzien.

Winkels

De binnenstad van Nijmegen ligt aan je voeten. Ga uitgebreid shoppen of neem een visje mee van de markt. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij buurtwinkel Jan Linders aan de Weurtseweg, de Spar in het centrum (aan de Lange Hezelstraat) of duik je dieper Nijmegen Oud-West in voor de Jumbo.

Eten en drinken

Een terrasje pakken is niet moeilijk in de stad met het grootste terrasaanbod. In Waalfront vind je ook de leukste horecagelegenheden. Onder meer Meesterproef in het Honigcomplex en Loetje aan de Waalhaven in de wijk Handelskade. En ook in Dijkkwartier zelf komt ruimte voor horeca. Pak jij straks de lift naar beneden om een drankje te drinken met je buurtgenoten, met prachtig uitzicht op de Waalhaven?

Sport en recreatie

Nijmegen biedt je alle mogelijkheden op het gebied van sport en recreatie, en zeker ook rondom jouw appartement. Leef je uit bij crossfit Waalfront, volg kickboksles bij Riverland Healthcentre of pak de halters op bij één van de andere sportscholen in de buurt. Zin in een potje beachvolleybal? Daarvoor hoef je niet naar de kust, maar ga je gewoon naar De Beachfabriek aan de Waalbandijk! Ren of wandel je liever een rondje, dan heb je de keuze uit het stadse Kronenburgerpark of het Westerpark.

Stoffering service Havenkade

Bij een verhuizing komt er veel op je af. Daarom hebben Wijnands Koornstra en Havenkade de handen ineen geslagen om de meest tijdrovende klus van je verhuizing uit handen te nemen: de stoffering.

Voor Havenkade biedt Wijnands Koornstra het volgende aan:

  • het plaatsen van de vloerafwerking (een PVC- of laminaatvloer) en
  • het inmeten, maken en ophangen van de gordijnrails en gordijnen. 

Wijnands Koornstra is een gevestigde naam in de stofferingswereld. Wij zijn geen conventionele stoffeerder maar richten ons op projectmatig stofferen. Dat houdt in dat wij snel en efficiënt vele woningen in Havenkade stofferen, zonder verlies van kwaliteit en service. Daar pluk jij als nieuwe huurder de vruchten van. Je kunt snel je nieuwe woning betrekken en geniet tegelijkertijd van scherpe prijzen voor de stoffering van je woning. Benieuwd hoe wij jouw woning stofferen en waar je uit kunt kiezen? We brengen je in de loop van het project op de hoogte van de stofferingservice en hoe je hier gebruik van kunt maken.

Mocht je nu al vragen hebben, neem gerust contact op via info@wijnands-koornstra.nl of bel met 085 - 303 61 69.

Goed voor jouw energierekening en het behoud van de aarde

Jouw woning heeft een zo laag mogelijk energieverbruik. Wij zorgen voor een gasloze manier van verwarmen, vloerverwarming, uitstekende isolatie en ventilatie voor een bijzonder binnenklimaat. Daarnaast liggen er zonnepanelen op het dak om de energie van de gemeenschappelijke ruimtes te compenseren. Dit draagt bij een aan beter milieu, een gezondere leefomgeving én – bij normaal gebruik en energiezuinige apparaten - een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte.