Huren in Nijmegen met vrij uitzicht op de Waalhaven

38 duurzame middenhuur appartementen in het project Havenkade, tussen de levendigheid van de binnenstad en het golvende water in de Waal

61.3 m² - 69.5 m²

Woonoppervlakte

61.3 m² - 69.5 m²

Woonoppervlakte

23 februari 2023

Oplevering

23 februari 2023

Oplevering

€930 - €1015

Huurprijs range

€930 - €1015

Huurprijs range

Havenkade

Nijmegen

Havenkade

Nijmegen

GENIET VAN WONEN EN LEVEN AAN HET WATER IN HAVENKADE

In het park, aan de kade of de haven, mét uitzicht over de rivier: overal wordt de verbinding met het water gezocht. 

Havenkade combineert zowel huur als koop. Het gehele project bestaat uit 324 appartementen die zijn verdeeld over 8 bouwblokken. Het blok met de 38 middenhuur appartementen bestaat uit 12 verdiepingen en beschikt over een ruime fietsenstalling en een parkeerterrein. De 38 twee- en driekamerappartementen bevinden zich op verdieping 1 t/m 7 en verdieping 8 t/m 11 bestaat uit koop appartementen. Op de eerste verdieping realiseren we een gemeenschappelijke daktuin.

HEERLIJK WONEN MÉT BALKON EN VRIJ UITZICHT OP DE WAALHAVEN

Tussen de Waalhaven en de Weurtseweg, naast de Handelskade, vind je de nieuwbouw van Havenkade. In de appartementen van Havenkade is het heerlijk en duurzaam wonen. Hoeveel ruimte heb jij nodig? Kies uit een 2-kamer of 3- kamer-appartement met ruimte van 61 m² tot 70 m². Voor alle typen geldt: alles is lekker overzichtelijk en gelijkvloers ingedeeld en heeft onder meer een keuken, complete badkamer en warmteterugwinning. Wil je nóg meer lichtinval? Kies dan voor een hoekappartement. Met zo'n uitzicht wil je toch wel elke dag wakker worden?

Stap 1

Woonwensen doorgeven

Stap 2

Start verhuur: inschrijven - toewijzing

Stap 3

Contract tekenen

Stap 4

Verhuizen!

Aanmeldformulier

Heb je belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Huren in Havenkade? Meld je dan via onderstaand formulier aan als belangstellende. Na het invullen van het formulier, ontvang je op het door jou aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account.